DeKinderbekkenfysiotherapeut DeKBF
© DeKinderbekkenfysiotherapeut / DeBekkenfysiotherapeut 2019
Kwaliteit
DeKinderbekkenfysiotherapeut is opgericht door Patricia van Gelderen. Patricia is BIG-geregistreerd bekkenfysiotherapeut, gespecialiseerd in behandeling van kinderen en heeft een mastertitel voor bekkenfysiotherapie behaald.
KNGF NVFB
De zorgverzekeraars stellen strenge eisen aan de praktijkvoering. DeKinderbekkenfysiotherapeut voldoet aan deze eisen. Denk aan voldoen aan de verwachtingen van de patient (beleving)en de zorgverzekeraars (resultaat).
De Zorgverzekeraars
DeKinderbekkenfysiotherapeut wordt ondersteund door een team van specialisten die zorgdragen voor de nieuwste software voor patientenregistratie, kwaliteitsborging en facturering naar de zorgverzekeringen.
Fastguide / Kwalify / Intramed
Neem eerst contact op met Patricia van Gelderen. Komen we er niet uit dan is een klacht via klachtenregeling van KNGF mogelijk. http://www.defysiotherapeut.com
Klachten
De kinderbekkenfysiotherapeut heeft een kwaliteitsbeleid opgesteld met als kernwaarden:

beter, betrokken & betrouwbaar

Beter staat voor de specialisatie, de professionaliteit en innovatie die DeKinderbekkenfyiotherapeut wil uitstralen. Betrokken staat voor de intensieve betrokkenheid met de mens achter de patiënt en de invloed die de omgeving op gedrag en klachten uitoefent. Betrouwbaar staat voor de open benadering, de integriteit en de zorg voor een inzichtelijk behandelproces. DeKinderbekkenfysiotherapeut is aangesloten bij : DeKinderkliniek http://www.dekinderkliniek.nl KNGF http://www.fysionet.nl NVFB http://nvfb.fysionet.nl CKR www.fysionet.nl/centraal-kwaliteitsregister.html Platform Urotherapie www.urotherapie.nl Klachten? Neem eerst contact op met Patricia van Gelderen (BIG . Komen we er niet uit dan is DeKinderbekkenfysiotherapeut aangesloten bij de klachtenregeling van de KNGF. Het BIG nr. van Patricia is 09036550304. Kijk op http://www.defysiotherapeut.com voor meer informatie. Rapportcijfer Kwalify 2011: 9,0 gemeten in 2011, een 9,2 in 2016 (CQI) en 9,2 in 2018 (PREM)