DeKinderbekkenfysiotherapeut DeKBF
© DeKinderbekkenfysiotherapeut / DeBekkenfysiotherapeut 2019
AVG proof Als PLUS-praktijk staat kwaliteit van zorg voorop. Ook de zorg voor uw privacy staat bij ons voorop. Op 21 mei heeft DeKBF een AVG- verklaring ontvangen die stelt dat we alles gedaan hebben om uw privacy te waarborgen.
Afspraak op woensdag- de vrijdagmiddag in DeKinderkliniek. Op veler verzoek kunt u nu op de woensdagmiddag een afspraak plannen in DeKinderkliniek. U kunt natuurlijk ook op vrijdag terecht voor een afspraak. Bel 036- 7630030 voor een afspraak.
Patiënttevredenheid Ook in 2018 geven patiënten Patricia een 9.2 voor de kwaliteit van zorgverlening en behandelingen.
Nieuws
Meten is weten Om oefeningen goed uit te voeren moet je wel weten waar je spieren zitten en hoe het voelt deze te spannen of te ontspannen. DeKinderbekkenfysiotherapeut is speciaal opgeleid om gebruik te maken van speciale meetapparatuur die de spierspanning van de o.a. de buik- en bekkenbodem kan meten. De kinderen krijgen feedback via zelf gekozen muziek en animaties op de computer, om zo de spieren bewust te oefenen.
Uroflow-metrie Heb jij een prins(sen)plas, een kamelenplas, een mollenplas of een slakkenplas? Kan jij je spieren genoeg ontspannen en is je blaas leeg na het plassen? Om goed te leren plassen is soms een onderzoekje nodig. Een uroflow-metrie meet hoe veel je plast, hoe snel je plast en met een echoapparaatje wordt gemeten of je blaas leeg is na het plassen.
De bal Oefeningen met een bal zijn vaak onderdeel van de behandeling. De oefeningen zorgen voor de bewustwording en het ontspannen of versterken van de bekkenbodemspieren.