DeKinderbekkenfysiotherapeut DeKBF Startpagina Zorgaanbod Voorwaarden Afspraak maken Tarieven Openingstijden Nieuws Kwaliteit Contact Over ons
© DeKinderbekkenfysiotherapeut / DeBekkenfysiotherapeut 2019
Zorgaanbod
DeKinderbekkenfysiotherapeut en DeKinderkliniek Klachten rondom de bekkenregio hebben vaak veel impact op kind en het gezin. Dit vraagt om een brede aanpak van o.a. (kinder)arts, kinderbekkenfysiotherapeut, psycholoog en dieetist. DeKinderkliniek heeft alles in huis en is volledig gericht op de totale zorg rondom het kind.
Behandeling DeKinderbekkenfysiotherapeut Inzicht klacht, leren voelen spieren bekkenregio, oefeningen voor functieverbetering, instructie toilethouding en -gedrag, adviezen voeding en vochtintake, dit alles gericht op de unieke situatie van het kind. Onderzoek & Diagnostiek Elke twee weken is er een multidisplinaire PlasPoli voor onderzoek en diagnose van plasklachten. In één ochtend is duidelijk welke behandeling het beste past bij het kind. Vragenlijsten & Dagboekjes Voor effectieve behanding is goed inzicht in de problematiek nodig. Wij maken gebruik van gevalideerde meetinstrumenten. Een deel van de meting is nodig om onze effectiveit richting zorgverzekeraars aan te tonen. Wij vragen dan ook uw medewerking hiervoor. Naast Bekkenfysiotherapie voor kinderen en volwassenen is Medical Taping en Dry Needling onderdeel van het zorgaanbod.